Az élő közvetítések fontossága egy bukmékernél

Nincs manapság könnyű dolga annak, aki on line sportfogadás világában szeretné kipróbálni magát és meg akarja tudni hogy melyek a legjobb online fogadóirodák. Azért nincs könnyű dolga az új és most már a régebbi játékosoknak sem, mert annyira sok bukméker érhető ma már el Magyarországon, hogy nehéz ezek között dönteni. Főleg, hogy most már a nyelv sem lehet kérdés, hiszen a magyar nyelvű on the net fogadóirodák száma legalább olyan hatalmas, mint egyáltalán az összes on line elérhető system. A magyar fogadók nagyon fontos ügyfelei a nemzetközi cégeknek is, így egy magára valamit is adó bukméker biztosan elérhető magyar nyelven, magyar támogatással és akár forintban is regisztrálhatunk. Egy időben fontos tényezőnek számított az on the net fogadóirodák blokkolása, hiszen a magyar hatóságok mindent elkövettek azért, hogy megakadályozzák az illegális sportfogadást.

Viszont miután több európai uniós iránymutatás is a magyar hatóságok intézkedése ellen döntött, így végül úgy tűnik, hogy nem a blokkolás lett az új irány, hanem inkább az, hogy a fogadókat próbálja megadóztatni az állam. Így szakértőnk, Kollar Aladar szerint, a magyar sportfogadók számára létfontosságú annak ismerete, hogy a magyar állam által “illegálisnak” nevezett sportfogadás kapcsán komoly adózási követelmény is fennáll. “Illegálisnak” azokat a fogadóirodákat tartják, amelyek számára a magyar hatóság nem adott ki engedélyt, jelenleg csak a Szerencsejáték Zrt.-nek van ilyen joga. Az online fogadóirodák nav általi nyomonkövetése így megváltozott és most már inkább a fogadókat tartják célkeresztben. De visszatérve arra a kérdésre, hogy mit tehet egy kezdő fogadó, ha ki akarja magát próbálni az online sportfogadás világában, akkor van néhány olyan tipp és jótanács, amely segíthet elvezetni mindenkit az on the net fogadóirodák rengetegében.

A legfontosabb tudnivalók a bukmékerek kiválasztásánál Magyarországon

Az első és legfontosabb, amikor tanácstalanul ott ülünk a notebook előtt, hogy döntsük el, mit is akarunk.

  • Csak egy-két specifikus eseményre akarunk fogadni, vagy rendszeres fogadók leszünk?
  • Csak a legnépszerűbb sportágakra akarunk fogadni vagy érdekelnek minket kevésbé ismert, regionálisabb sportok is?
  • Számít nekünk az, hogy magyar nyelvű legyen a platform és a magyar eseményekre is lehessen fogadni?

Ezek a kérdések azért fontosak, mert bizonyos szempontból máris szűkülhet a kör, ha csak a magyar nyelven elérhető bukmékerek maradnak a körben.

Szintén nagyon leszűkül a kör, ha magyar nyelvű bukmékereknél akarunk mondjuk az indiai nemzeti sportra, a kabbadira fogadni. Valószínűleg egyébként a legtöbb új fogadó számára nem kapásból jön egy bukméker neve, hanem böngészés után történik a kiválasztás. Például valaki használja a tenisz fogadások vagy labdarúgás fogadások kulcsszót a böngészőjében és a felugró találatokból választ egyet. Ugyanakkor vannak még olyan paraméterek, amelyek okán ez így önmagában nem biztos, hogy jó döntési mód. Méghozzá például azért, mert attól még, hogy egy bukmékernél lehet fogadni teniszre, nem biztos, hogy itt a legjobbak az ajánlatok vagy itt a legbiztonságosabb fogadni.

Ezért például különösen jók a különféle elemző és tesztelő oldalak, amelyek listázzák a legjobb bukmékereket, miután megvizsgálták őket számtalan paraméter szerint. Hiszen az on-line fogadóirodák bónusz ajánlatokat is kínálnak, ami azt jelenti, hogy akár 30-40 ezer forintot is adnak az újonnan regisztrált fogadóknak az első befizetésük után. Tehát ha szimplán csak rákeresünk egy tenisz fogadásos kulcsszóra, akkor lehet, hogy olyan bukmékerre fogunk bukkanni, amely ugyan biztosít tenisz fogadásokat, de alig advert bónuszt például. Szintén fontos az is, hogy megbízható helyen fogadjunk.

A megbízhatóság jelen esetben azt jelenti, hogy megfelelő engedélyekkel rendelkezik az adott bukméker és jelen esetben ez nem magyar engedélyt jelent. Ugyanis Magyarországon csak a Szerencsejáték Zrt. szervezhet sportfogadásokat, minden más fogadási oldal “illegálisnak” minősül. Ez nem azt jelenti, hogy mi megsértünk valamilyen jogszabályt, ha fogadunk ezeken az oldalakon, hanem inkább az adózási részét érinti. Hiszen a külföldi oldalakon történő fogadásból szerzett nyereményünk után közel 30% adót kell fizetni, míg a Szerencsejáték Zrt.-nél kötött fogadások nyereménye adómentes.

Konkluzió

Szóval visszatérve az elfogadott engedélyekre, ha a bukméker oldalán például a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet pecsétjét látjuk vagy a Máltai Szerencsejáték Hatóság logója van az adott oldalon, akkor teljesen nyugodtak lehetünk, hogy jó helyen van a pénzünk, hiszen az on the web szerencsejáték és sportfogadás világában ezek a leginkább elfogadott és megbízható engedélyek. Ezen paramétereket figyelembe véve látható, hogy a tenisz fogadás kulcsszó alapján történő keresést érdemes inkább tenisz legjobb on the web fogadóirodák bónusz kulcsszóra bővíteni, hiszen ha nem figyelünk oda a bónuszra, akkor sok ezer forintnyi ingyen fogadásról mondunk le.

És azt mindenképpen javasoljuk, hogy amikor találunk egy olyan fogadóirodát, ami szerintünk szimpatikus, akkor nézzünk kicsit körbe, olvassunk véleményeket, tehát ne regisztráljunk azonnal az első szembejövő ajánlatra. Ezzel pedig nem csak a biztonságot garantálhatjuk magunk számára, de ugyanakkor a lehető legjobb bónuszokat is megkaphatjuk, ami akár 40 ezer forintnyi pluszpénzt is jelenthet! És hát az is valószínű, hogy az engedélyekkel bíró on line sportfogadási oldalak esetén jóval nagyobb az esélye a több eseménynek, több piacnak és a gyakori promócióknak, ingyenes fogadási akcióknak.

vivek barajas

DomainPBN Founder, SEO Consultant, Learner and online 24 hours since 1990

Related Posts

© 2022 cafe-bar-pasta - WordPress Theme by WPEnjoy